Hønsehuse til salg

Jeg har et stort udvalg af hønsehuse til salg. Der er noget for enhver smag. Du kan vælge at købe et hønsehus uden hønsegård eller du kan vælge et komplet hønsehus med indbygget hønsegård. Hvis du har specialønsker, så bare spørg. Alt kan bygges… Husk at jeg også har startpakker som indeholder alt hvad man skal bruge, for at holde høns i haven.

I menuen ‘hønsehuse’ finder du undermenuer som omhandler alt vedrørende hønsehuse. Du finder også alt om hønsehuse til salg. Du kan se alle de modeller jeg sælger. Desuden kan du læse om nogle af de projekter, som jeg har lavet for kunder.

Hønsehuse til salg    Hønsehuse til salg

Hønsehuse til salg    Hønsehus til salg

Se alle modellerne – klik her ! 

Hønsehuse til salg

Jeg giver dig gerne råd og vejledning, så du får valgt den model som passer bedst til din have. Alle modeller indeholder redekasser og siddepinde samt hønselem som standard. De fleste af modellerne kan udvides med de udvidelsesmoduler jeg producerer. Flere af modellerne fåes med ekstra udstyr som rævesikret netbund osv.  Jeg har mange hønsehuse til salg og de fleste er udstillet på min landejendom. Du kan vælge selv at hente hønsehusene her, eller at få leveret og opsat hjemme i din have. Så bliver det ikke nemmere at komme igang med høns.

Hønsene bruger primært hønsehusene til at overnatte i og søger automatisk ind i dem, når mørket falder på om aftenen. Når det er lyst så foretrækker de at være ude i hønsegården, men hvis det er meget dårligt vejr, søger de indenfor. Hvis man vælger en overdækket hønsegård, så forlænger man hønsenes mulighed for at være ude. De fleste af de hønsehuse jeg har til salg har hønsegårde, hvor der er læ for regn. Du kan læse mere om hønsehuse og hønsegårde under pasning af høns.